Bestuur

Algemeen

pb@oosterzee.com

Toine Trommelen - Voorzitter

Toine is najaar 2016 voorzitter geworden van PBO. Hij schrijft de meeste stukken richting overheden. Toine woont sinds 1998 in Oosterzee, waarvan nu vier jaar in het bestuur. Hij is er het meest trots op dat PBO zoveel voor Oosterzee betekent voor wat betreft kamperen, varen en recreëren.

+31 (0)6 125 942 47
t.trommelen@oosterzee.com

Meindert Boon - Penningmeester

Sinds 2008 is Meindert woonachtig in Oosterzee en sinds 2009 is hij penningmeester. Hij is het meest trots op de saamhorigheid binnen het dorp waarin de vrijwilligers dingen mogelijk maken zoals ‘Doch it foar dyn doarp’, de Speel Ontmoetingsplek, Sinterklaas en alle andere activiteiten.

m.boon@oosterzee.com

Jan Wever - Lid van het bestuur

Jan neemt met zijn vrijwilligers het overgrote deel van de dagelijkse beslommeringen voor zijn rekening: het innen van haven- en campinggelden, camping-, haven- en strandbeheer, het grasmaaien en het algehele onderhoud.

+31 (0)6 811 790 00
j.wever@oosterzee.com

Anne Hoekstra - Lid van het bestuur

Ik ben Anne Hoekstra en woon al vanaf mijn 6e jaar in Oosterzee. Na de verkoop van ons loonbedrijf wil ik mij wel wat meer inzetten voor de gemeenschap. En nu na een jaar proef gedraaid te hebben als kandidaat-bestuurslid ben ik wel een beetje trots om in deze professionele club mee te mogen draaien.

Harry Brinksma - Adviseur van het bestuur

Harry woont al vanaf 1978 in Oosterzee. In de periode 2005 – 2014 bekleedde hij meerdere bestuursfuncties bij PBO, waaronder langdurig die van voorzitter. Van zijn grote achtergrondkennis blijven we als bestuur graag gebruik maken. Hij is er het meest trots op dat in de ALV van 2007 een Activiteitencommissie is gevormd die Oosterzee op de kaart heeft gezet.

pb@oosterzee.com