Bestuur

Algemeen

pb@oosterzee.com

Jolmer Nieuwkerk - Voorzitter

Mijn naam is Jolmer Nieuwkerk en woon sinds 2009 in Oosterzee. Ik kom oorspronkelijk uit Brabant en ben destijds voor mijn werk naar Friesland verhuisd, waar ik overigens in 2003/2004 al eens een jaar in Joure had vertoefd. Mijn grootste hobby is zeilen, en hou dus graag de wind in de zeilen ook voor het dorp.

voorzitter@oosterzee.com

Heidi de Jong - Penningmeester

Mijn naam is Heidi de Jong en ben nu ongeveer 7 jaar woonachtig in Oosterzee. Nu ik meer tijd en ruimte heb kan ik mij meer inzetten voor het dorp, wat een mooie opstap was om mij aan te sluiten als bestuurslid bij Plaatselijk belang. Sinds mei 2022 heb ik het stokje overgenomen van oud-penningmeester Meindert Boon.

penningmeester@oosterzee.com

Arjan Bokhorst - Secretaris

Arjan woont sinds 2014 in Oosterzee en sinds 2019 betrokken bij het bestuur. Na het vertrek van de voormalige secretaris heeft hij het stokje overgenomen. Arjan is trots hoe we als dorp kunnen samenwerken aan projecten die we willen verwezenlijken om zo een aantrekkelijk dorp te zijn om er te wonen.

secretaris@oosterzee.com

Jan Wever - Lid van het bestuur

Jan neemt met zijn vrijwilligers het overgrote deel van de dagelijkse beslommeringen voor zijn rekening: het innen van haven- en campinggelden, camping-, haven- en strandbeheer, het grasmaaien en het algehele onderhoud.

+31 (0)6 811 790 00
j.wever@oosterzee.com

Anne Hoekstra - Lid van het bestuur

Ik ben Anne Hoekstra en woon al vanaf mijn 6e jaar in Oosterzee. Na de verkoop van ons loonbedrijf wil ik mij wel wat meer inzetten voor de gemeenschap. En nu na een jaar proef gedraaid te hebben als kandidaat-bestuurslid ben ik wel een beetje trots om in deze professionele club mee te mogen draaien.

Bestuur Plaatselijk Belang OosterzeeV.l.n.r. Heidi de Jong, Jolmer Nieuwkerk, Arjan Bokhorst, Anne Hoekstra, Jan Wever.